Despre noi - Pasiune și optimism pentru Antreprenoriat

Vollm s-a născut din dorința noastră de a crea valoare folosind noua tehnologie AI și din pasiunea noastră pentru a ajuta antreprenorii români.

Vollm a fost fondat de Ovidiu Stoica și David Păcioianu, cu o viziune clară: să ajute afacerile de e-commerce să prospere în era modernă. Având la bază experiența noastră vastă în construirea de produse de înaltă calitate, ne-am propus să revoluționăm modul în care interacționează companiile cu clienții lor.

Echipa

 • David Păcioianu

  Co-Fondator

 • Ovidiu Stoica

  Co-Fondator

David Pacioianu, cu un doctorat în Inteligență Artificială și Învățare Automată, aduce la Vollm o înțelegere profundă a tehnologiilor emergente și a modului în care acestea pot fi utilizate pentru a oferi soluții inovatoare.

Ovidiu Stoica, un dezvoltator de software cu mulți ani de experiența și fost-Google, aduce la Vollm o experiență vastă în dezvoltarea de start-up-uri de succes. Expertiza sa în crearea de produse software eficiente și user-friendly este esențială în realizarea viziunii noastre.

Valorile noastre - Valorile Noastre, Fundamentul Succesului

La Vollm, ne ghidăm după un set clar de valori care ne informează fiecare decizie pe care o luăm.

 • Respect. Tratăm fiecare partener, client și coleg cu respectul pe care îl merită, cultivând un mediu de lucru pozitiv și de susținere.
 • Dedicație. Suntem dedicați misiunii noastre de a ajuta afacerile de e-commerce să prospere, muncind din greu pentru a atinge acest obiectiv în fiecare zi.
 • Inovație. Ne străduim să fim mereu în avangarda tehnologiei, explorând noi modalități de a îmbunătăți experiența clienților.
 • Calitate. Ne dedicăm construirii de produse de cea mai înaltă calitate, care aduc valoare afacerilor noastre partenere.
 • Eficiență. Ne concentrăm pe crearea de soluții care economisesc timp și resurse, permițând afacerilor să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat.

Gata să descoperi puterea Vollm?

Contactați-ne astăzi pentru a afla cum tehnologia noastră AI poate revoluționa suportul pentru clienți în afacerea dvs.